BEST Company Day

28 octombrie, 00:00, location tbd

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ce este BCD?

BCD (BEST Company Day) este un eveniment care facilitează interacțiunea dintre studenții de la Universitatea Transilvania și companiile din Brașov, având ca scop livrarea serviciului de suport în carieră. Evenimentul îi este dedicat unei singure companii care are posibilitatea de a desfășura workshop-uri, prezentări sau competiții pentru studenți, oferindu-le oportunitatea de a se familiariza cu mediul profesional.

De ce ar trebui să participi?

Perspective

Vei avea ocazia să vezi cum se lucrează într-o companie de renume

Informații

Vei afla lucruri care îți vor fi folositoare în viitoarea ta carieră, indiferent de domeniul în care vei lucra

Dezvoltare

Vei cunoaște noi oameni, noi perspective și idei utile pentru dezvoltarea ta profesională

Ediția din acest an

În cadrul evenimentului, studenții de la Universitatea Transilvania au oportunitatea de a acumula informații utile în cariera lor și de a-și descoperi abilitățile profesionale.
Anul acesta, evenimentul BEST Company Day este organizat pentru compania RAP Tronic, care va organiza o serie de activități menite să ofere studenților o viziune cât mai clară cu privire la modul de operare existent într-o companie de dimensiuni mari.

Despre BEST

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec pharetra aliquet efficitur. Etiam dui sem, ornare eget nisl iaculis, laoreet dignissim lectus. Maecenas fringilla tellus ut eleifend suscipit. Ut auctor a metus eget luctus. Morbi sit amet mattis augue, ornare suscipit odio. Aenean porttitor, lorem nec auctor tincidunt, augue lacus.

Despre RAP

RAP Tronic oferă servicii complete de inginerie și proiecte la cheie de la planificare, proiectare, producție, furnizare și configurare, până la punere în funcțiune și servicii postvânzare. Calitatea serviciilor este garantată pe tot parcursul procesului de producție, din momentul în care materiile prime intră în fabrică, până în ultima etapă, când procesul tehnologic este finalizat.

Persoane de contact

Cristian Galiceanu

Coordonator eveniment

Telefon:

E-mail:

Răduca Fîntîneru

Trezorier

Telefon:

E-mail:

Te-am convins?