Despre partenerul nostru:  VITESCO

Vitesco Technologies dezvoltă tehnologii inovatoare, eficiente pentru toate tipurile de vehicule, cu accent pe vehiculele hibride și electrice. Portofoliul nostru include unități de combustibil, unități de transfer de fluide AdBlue și invertoare de înaltă tensiune.

Soluțiile noastre mențin fluxul durabil și eficient de oameni, bunuri și servicii. Operăm cu un angajament clar de a reduce emisiile de CO2. Prin soluțiile noastre, modelăm viitorul mobilității curate, în timp ce ne îndeplinim responsabilitatea socială față de societate, demonstrând că suntem un partener de încredere pentru clienți și o alegere înțeleaptă pentru invesitori.

Așa cum fiecare individ este ghidat de valori, la fel și companiile au nevoie de ele pentru a oferi îndrumări, ca factor decisiv pentru succes. Valorile sunt clar definite și comunicate tuturor angajaților, astfel încât să poată fi împărtășite și trăite. Valorile companiei trebuie să fie perfect adaptate la identitatea, cultura și „personalitatea” companiei.

Cele trei valori cu care ne identificăm și cu care ne raportăm sunt:

PASIONAT: Ne folosim expertiza pentru a obține cele mai bune rezultate.

PARTENERIAT: Lucrăm împreună pentru a obține un succes comun.

PIONIER: Curiozitatea și curajul ne inspiră munca de zi cu zi.