BEST Information Technology

 8 – 12 MAI 2023

 Aula Universității Transilvania

Au mai rămas:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ce este BIT?

 BEST Information Technology, eveniment ajuns la cea de a opta ediție, are ca scop dezvoltarea unei legături între companiile din domeniul IT, mediul universitar și studenții brașoveni, prin intermediul unor activități dinamice ,precum: prezentări ale companiilor, workshop-uri, competiții și show & tell.

  Prin aceste activități, evenimentul are ca obiectiv informarea participanților despre noile tehnologii. Toate acestea se datorează expozițiilor realizate de companiile partenere și provocarea curiozității studenților asupra acestui domeniu.

24

Parteneri

8

Ediții

1030

Participanți

Prezentari companii

 Această activitate constă în descrierea istoricului, serviciilor și produselor companiei, cât și în promovarea evenimentelor, burselor, stagiilor de practică și locurilor de muncă oferite studenților.

Workshop

 În cadrul acestei activități, accentul cade pe interacțiunea dintre participanți și trainer. În timpul desfășurării workshop-ului este aprofundată o temă particulară, ce are ca scop familiarizarea participanților cu tehnologiile folosite de companii în aria specifică.

Show AND TEll

 În cadrul acestui program, reprezentanții companiilor vor prezenta tehnologiile folosite în cadrul spațiului de lucru specific.

COMPETIȚIE IT

Această activitate presupune participarea într-o competiție, în cadrul căreia vă puteți testa cunoștințele dobândite.

Program BIT

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the platou de industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

10:00 – 14:00:  Flow Traders – Prezentare Companie : What is it like to be a part of Flow Traders? – Online

10:00 – 14:00:  P&G – Workshop: Factory of the future – implementation of predictive meintenance

10:00 – 10:15: Cognizant – Prezentare Companie

10:15 – 14:00: Cognizant – Workshop: learn how to build a modern application from scratch.

The trainers will provide you with all the basic setup and explanations:
– a sample backend API developed with Java 17 and Spring Boot
– a sample frontend Web app developed with React

Starting from the two apps, you will learn (and practice) how to add a new endpoint to the API and how to use it from the Web app.

10:00 – 11:30: Ecenta- Prezentare Companie

BEST Brașov

  Board of European Students of Technology este o organizație studențească europeană, non-profit, apolitică și non-reprezentativă, care are ca misiune dezvoltarea studenților, în special a celor din domeniile tehnice. Prin urmare, BEST a reușit să unească studenții prin 88 de grupuri locale, aflate în 31 de țări din spațiul european.
  BEST Brașov, în urma experienței acumulate pe parcursul a 25 de ani, a reușit să creeze o strânsă legătură între studenți, Universitatea Transilvania și companii. Așadar,l reușindu-se organizarea evenimentelor cu diferite tematici, care au avut ca scop dezvoltarea studenților.
  Cu o implicare din 1997, studenții brașoveni au reușit să creeze o echipă motivată, care își dorește o evoluție continuă, având ca țel final o contribuție pozitivă în viața studențească.

Parteneri

Pentru mai multe detalii pasati pe pozele partenerilor

Cunoaște echipa

Bolba - Mateescu Andrei

Coordonator Eveniment

 +40720110644

bolba-mateescu.andrei-ioan@best-eu.org

Olaa! Mă numesc Andrei, am 21 de ani și sunt student la Facultatea de Matematică și Informatică. Sunt membru BEST din toamna anului 2020 și am reușit să mă implic în cadrul tuturor activităților. Ediția trecută am fost secretarul evenimentului, lucru ce m-a motivat să coordonez această ediție.

Tăbăcaru Ștefan

Președinte BEST Brașov

+40753079460

stefan.tabacaru@best-eu.org

Goidescu Mirabela

Responsabil Design Grafic

Bună! Mă numesc Mirabela, am 20 de ani și studiez în cadrul Facultății de Litere. Sunt membră BEST din primăvara anului 2022, iar de atunci am activat în cadrul mai multor evenimente pe partea de grafică, fiind și asistent de secretar.

Baciu Valentin

Responsabil Relații Publice

Salutare! Sunt Valentin, am 20 de ani și sunt student la Facultatea de Inginerie Mecanică. Sunt membru BEST din primăvara anului 2022, iar până acum am fost responsabil de logistică și de participanți la mai multe evenimente. 

 

Muntean Razvan

Responsabil IT

Salut! Mă numesc Răzvan, am 21 de ani și sunt student la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor în anul III. Sunt membru BEST din primăvara anului 2022, iar din acel moment am ajuns să mă implic în departamentul de IT.

Podoleanu Paul

Responsabil Fundraising Companii Tehnice

Salutare! Mă numesc Paul, am 21 de ani, sunt student în anul III la Facultatea de Matematică și Informatică. Sunt membru BEST din toamna anului 2021, iar de atunci mă implic pe partea de Graphic Design și Fundraising.

Dragoiu Marian

Secretar

Salutare! Mă numesc Marian, am 21 de ani și sunt student la Facultatea de Matematică și Informatică, în anul III. Sunt în BEST din toamna anului 2021, iar până acum m-am implicat pe partea de Graphic Design.

Manolescu Ștefan

Responsabil Fundraising Mâncare și Premii

Hei! Numele meu este Ștefan, am 23 de ani și sunt student la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor. Am intrat în BEST în toamna anului 2022, fiind unul dintre membrii noi, aceasta este prima mea responsabilitate.